Kartupeļu daiviņas ar Parmezāna sieru un bekonu

recepte-kartupeli-2

Sastāvs:
NISSI kartupeļu daiviņas 500g
Kūpināts bekons 200g
Parmezāna siers 50g
NISSI zaļumu komplekts
NISSI rozmarīns 20g 
Garšvielas


Pagatavošana: 
Kartupeļu daiviņas apmaisa garšvielās, pievieno salmiņos sagrieztu bekonu. Traukā ielej nedaudz eļļas, ieliek kartupeļu masu , pārkaisa ar sasmalcinātu rozmarīnu. Liek cepeškrāsnī,
170 0  C, 10 - 12 min. Kad ēdiens ir gatavs, pārber to ar smalcinātu Parmazāna sieru un zaļumiem.
Labu apetīti!

Kartupeļu daiviņas ar Parmezāna sieru un bekonu pagatavotas sadarbībā ar Bonapetit.lv